Saturday, May 6, 2017

آشنایی با خواص دمنوش پوست پرتقال

https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/05/DAMNOSH-POST-PORTEQAL2.jpg
پرتقال یکی از میوه های پرخاصیت و سرشار از ویتامین C می باشد و مصرف آن به همه توصیه می شود این میوه ی پرخاصیت علاوه بر این که می توانید از خود میوه استفاده کنید ، پوست پرتقال که دارای ظاهری چرمی شکل است هم قابل استفاده است و خواص بی شماری دارد و دلیل آن وجود غدد روغنی که حاوی ویتامین می باشد ، است. دمنوش پوست پرتقال یکی از دمنوش هایی است که در طب سنتی به مدت مدیدی برای تقویت اعصاب و تقوت ایمنی بدن استفاده می شود .

برخی از خواص دمنوش پوست پرتقال عبارت است از :

  • تسکین استرس

  • درمان سرفه

  • درمان سرماخوردگی


همچنین این دمنوش خاصیت ضد ویروسی ، ضد باکتری و ضد التهابی را دارا می باشد .

پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید ، فلاوونوئید ، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است که حتی در آشپزی نیز از این پوست خوش عطر و خوش طعم استفاده می کنند که بیشتر در تهیه ی کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد .

[fruitful_dbox] حتما بخوانید : طرز تهیه ی چای آویشن و خواص آن  [/fruitful_dbox]

یکی از بهترین مواردی که شما می توانید پوست پرتقال را مصرف کنید تا تمامی آنزیم ها و ویتامین های موجود آن به بدنتان برسد مصرف آن به صورت دمنوش می باشد .

 خواص دمنوش پوست پرتقال از دیگر خواص دمنوش پوست پرتقال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • پیشگیری و جلوگیری از سرطان و تومور

  • افزایش اشتها

  • درمان آسم ، سرفه و تنگی نفس

  • کمک به هضم غذا و جلوگیری از نفخ

  • ضد تهوع

  • درمان بی خوابی

  • آرامبخش اعصاب

  • بهبود سیستم گردش خون بدن

 مواد لازم برای دمنوش پوست پرتقال

درست کردن دمنوش پوست پرتقال مانند دم کردن چای و یا درست کردن دیگر دمنوش ها بسیار آسان می باشد  تنها کاری که باید انجام دهید ؛ پوست پرتقال را به خوبی خرد کنید سپس به مقدار یک قاشق غذا خوری از آن را داخل یک فنجان آب جوش بریزید . این دمنوش برای آماده سازی باید به ندت بیست دقیقه دم بکشد بعد از این مدت می توانید آن را نوش جان کنید .
مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/05/06/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%af%d9%85%d9%86%d9%88%d8%b4-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84/

No comments:

Post a Comment