Monday, March 13, 2017

گردپاش باغبانی بهترین وسیله برای سمپاشی باغ

https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/03/pomp-gardpash1.jpg
یکی از پرکاربرد ترین لوازم باغبانی ، گردپاش باغبانی و یا سمپاش می باشد که وقتی به فصل گل دهی یا میوه دهی گیاه نزدیک می شود باغبان با استفاده از این وسیله ، برای سم پاشی بر روی درختان و گیاهان استفاده می کند تا از هرگونه آفت زدگی جلوگیری کرده باشد . خوب است بدانید که امروزه استفاده از سم های گردی بسیار بیشتر از سم های محلول رواج پیدا کرده است .

استفاده از گردپاش باغبانی در مناطقی که آب و هوای آن مرطوب است بسیار مناسب است زیرا در چنین آب و هوایی ، گرد ها به خوبی به روی درخت و یا گیاه قرار می گیرد و در هوا پراکنده نمی شود که به انسان و یا دام ها آسیب وارد کند .

یکی ازمسئولیت هایی که یک باغبان دارد این است که برای جلوگیری از آفت زدگی یک سمپاش خوب و مناسب و کارآمد تهیه کند و در فصل مخصوص گیاه را مورد سم پاشی قرار دهد .

اجزای تشکیل دهنده ی گردپاش باغبانی عبارت اند از :

  • مخزن

  • پمپ

  • هم زن

  • نازل

  • شاسی

  • نیروی محرک


یکی از اصولی که در هنگام سمپاشی  با گردپاش باغبانی باید باغبان به آن توجه کند این است که مخزنی که سم یا گرد در آن قرار می گیرد باید کاملا خشک و بدون رطوبت باشد

[fruitful_dbox] حتما بخوانید : چاقوی پیوند زنی با کیفیت[/fruitful_dbox]

به این دلیل که اگر کوچکترین مرطوبیتی داخل مخزن و یا لوله باشد ، گردها به هم می چسبند و توانایی خارج شدن از دستگاه را ندارند و امکان دارد در چنین شرایطی پمپ دستگاه شما بر اثر فشار زیاد از کار بیوفتد.

ویژگی های مفید گرد پاشی و یا سمپاشی :
  • این روش در برابر استفاده از روش محلول بسیار پر کاربرد تر می باشد

  • تاثیر گذاری بیشتری دارد

  • ضرر کمتری به انسان و دام می رساند

  • ارزان تر از روش محلول است


نکته ی آخر این که اگر باغ شما در مکانی که دارای آب و هوای مرطوب قرار دارد برای جلوگیری از آفت زدگی بهترین روش گردپاشی با استفاده از گردپاش باغبانی مرغوب و با کیفیت است .
مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/03/13/%da%af%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%a7%d8%b4-%d8%a8%d8%a7%d8%ba%d8%a8%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%b3%db%8c%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%85%d9%be%d8%a7/

No comments:

Post a Comment