https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/02/sh4.jpg
تاثیرات برخی دمنوش ها بر فشار خون
دمنوش ها در زمینه کاهش و یا افزایش فشار خون و به نوعی تنظیم آن نقش موثری را ایفا می کنند. معرفی چند دمنوش موثر به شرح زیر
1 - چای ترش(چای مکه یا چای گُجرات):
مواد لازم جهت تهیه : ۱ قاشق غذاخوری چای ترش.
مصرف این چای به طور تدریجی و در دراز مدت فشار خون و همچنین چربی خون را کاهش می دهد. در بعضی افراد این کاهش فشار خون ممکن است بسیار محسوس باشد و منجر به سرگیجه گردد. لذا توصیه می گردد که این چای را به همراه مقادیر بیشتری نبات و یا با چیز هایی مصرف نمایید که سبب بالانس و افزایش فشار خون گردد.
2 - چای عنّاب:
ترکیبات: ۱۵ عدد عنّاب.
طبیعتی معتدل دارد و ملین و تصفیه کننده ی خون است. ضد سرفه و ضد تنگی نفس است. عناب فشار خون را کاهش داده و برای درمان بواسیر مفید است. خشونت سینه, حلق و گرفتگی صدا را برطرف می کند.
3 - چای فلوس:
مواد لازم جهت تهیه : ۱قاشق غذاخوری مغز فلوس.
طبیعت این گیاه معتدل و ضد صفراست و به عنوان مسهلی قوی اما با عملکردی ملایم و بی آزار عمل می کند. یبوست های مقاوم به درمان و مزمن را به سادگی درمان می کند. این گیاه علاوه بر آنچه گفته شد پایین آورنده ی فشار خون و درمانگر برفک دهان است.

4 - چای زیره سیاه:
مواد لازم جهت تهیه : ۱قاشق غذاخوری زیره سیاه.
طبیعت این گیاه بسیار گرم است, که می تواند چربی اضافه بدن را بسوزاند. فشارخون را افزایش می دهد و علاوه بر تصفیه خون, قلب و عروق را تقویت کرده و کلیه ها را شستشو می دهد. افزایش دهنده ی شیر مادر, ضد زردی پوست, ضد نفخ و مقوی معده می باشد.
5 - چای بادرنجبویه:
مواد لازم جهت تهیه : ۲قاشق غذاخوری بادرنجبویه.
طبع این گیاه بسیار گرم است. در مزاج های مختلف تاثیرات متفاوتی دارد. در برخی مزاج ها سبب بالا رفتن فشارخون می شود. مقوی قلب و اعصاب است. بسیار آرام بخش و خون ساز, خواب آور, نشاط آور, ضد خواب های ترسناک و برطرف کننده ی بوی بد دهان است.
مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/02/02/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%81%d8%b4%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d9%86/
No comments:
Post a Comment