https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/02/sh-2.jpg
دمنوش , جایگزین مناسبی برای چای
دمنوش ها جایگزین های خوب و خوش طعمی برای چای هستند. و علاوه بر آن برای سلامتی هم بسیار مفید می باشند. دم نوش ها به علت گوناگونی در طعم و بو و مزه می تواند همه رنج سلیقه ای را تحت پوشش خود قرار دهد و هر کس با هر ذائقه ای که دارد و نیز با توجه به نیاز های بدنی و یا خواص درمانی که می خواهد طلب کند می تواند دم نوش مورد نیاز و علاقه ی خود را انتخاب کند.
با به خرج دادن کمی قریحه و سلیقه می توانید انواع این نوشیدنی ها را تهیه و مصرف کنید. دست شما برای ترکیب طعم ها و ایجاد طعم جدید در دم نوش ها بسیار باز است. مثلا برای نمونه اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس افزایش فشار خون کردید می توانید با اضافه کردن چند برگ چای ترش علاوه بر برطرف کردن مشکل چایی با طعمی جدید و متفاوت خلق کنید. خاطر نشان می شود که با ترکیب چای های مختلف, علاوه بر ایجاد طعم جدید, هر چای خواص جداگانه ی خود را حفظ می کنند.
روش تهیه
دمنوش ها عموما به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آن ها را به همراهی دو لیوان آب سرد در یک قوری که توصیه می شود این قوری چینی باشد ریخته و آن را روی حرارت و شعله ی کم می گذاریم تا بجوشد. در این هنگام قوری را بر روی حرارت غیر مستقیم ( کتری یا سماور ) قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه آن را رها می کنیم تا دم بکشد؛ سپس چای را صاف نموده, نوش جان می کنیم. این نوشیدنی های گوارا بر خلاف چای معمولی تا چند روز قابل استفاده می باشند. نکته ی بدیهی این است که بر خلاف چای سیاه, هر چقدر مدت زمان دم کشی بیشتر شود کیفیت آن بالاتر می رود. در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و این نوشیدنی ها را همانند همان چای معمولی دم کنید. ترجیحا این چای ها را به همراه عسل, خرما یا توت نوش جان کنید. در صورت تمایل استفاده از چند قطره لیمو ترش هم جواب مناسبی است.
مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/02/01/%d8%af%d9%85%d9%86%d9%88%d8%b4-%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87/
No comments:
Post a Comment