https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/02/nicoon.jpg
فرقی نمیکند که شما عکاس میتدی و یا حرفه ای باشید در عکاسی اصولی وجود دارد که حتما باید رعایت شود امروز قبل معرفی یک دوربین حرفه ای کار آمد بازم است که چند نکته ی کوتاه را گوشزد کنیم تا اگر شما عکاس آماتور هم که باشید تبدیل به یک عکاس تقریبا حرفه ای می شوید .این نکات بسیار ساده و پیش پا افتاده هستند ولی در عکس شما تاثیر فوق العاده ای منعکس می شود .
1)قبل از عکاسی از هر سوژه ای نورپردازی کنید یعنی در جاهای با نور مناسب عکاسی کنید و یا اگر نور در دسترس نیست از فلش دوربین استفاده کنید دقت داشته باشید که از فلش برای گرفتن عکس های تقریبا نزدیک استفاده کنید تا نور بهتری در عکس نمایان شود و در عکس های فاصله دور فلش تقریبا عکس را تاریک میکند .
2)سه پایه ی مناسب تهیه فرمایید سه پایه این امکان ر به شما میدهد که از تمام امکانات بر روی دوربین خود به راحتی استفاده کنید و لرزش دست کمتری داشته باشید .
در خرید سه پایه هم نکاتی از اهمیت برخوردار است مثل اینکه شما سه پایه را در چه مکانی می خواهید استفاده کنید ؟
سه پایه ها تقریبا به دو دسته تقسیم می شوند ، اگر شما قصد خرید سه پایه برای آتلیه خانگی یا کاری خود دارید سه پایه سنگین و سبک فرقی ندارد اما اگر سه پایه را برای عکس برداری در سفر و کوه و منتظر طبیعی را دارید از سه پایه های سبک استفاده کنید .
دوربین حرفهای
اگر شما عکاسی را به صورت حرفه ای دنبال می کنید برای عکس برداری نیاز به دوربین حرفه ای دارید ، دوربینی که بعد از عکس برداری بتوانید بر روی آن ها افکت های مختلف را امتحان کنید .

مشخصات کلی
• وضوحتصویر: 12 مگاپیکسل به بالا
• نوع لنز: قابلیت نصب انواع لنز های حرفه ای
• حافظه: پشتیبانی از مموری کارت و فلش مموری
• فرمت عکس: JPEG و RAW
• اتصالات: یو اس بی
• تنظیمات نوردهی: خودکار و دستی
• فوکوس: خودکار و دستی
• فلاش: خودکار، تطبیقدهی آهسته
• نرمافزار: ویرایش عکس به اضافه نرمافزار کامپیوتری آن
از دیگر امکانات خاص دوربین های حرفه ای می توان به سازگاری با لنزهای 35 میلیمتری و لوازم جانبی آنها، لرزشگیر عادی و نوری استفاده کرد .
مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/02/04/%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%8c-%d8%b9%da%a9%d8%a7%d8%b3-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c/
No comments:
Post a Comment