Saturday, April 29, 2017

بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز

https://hojrenama.com/wp-content/uploads/2017/04/bazre-shamdani-2.jpg
خانواده ی شمعدانی ها یک خانواده نسبتا پر جمعیت است. برخی با نام شمعدانی های بذری در دوره های یکساله در فضای آزاد کاشته می شوند. این گیاه به صورت عمده در فضای آزاد نگهداری می شود اما قابلیت ماندگاری در محیط های بسته ی خانه ها را نیز دارد. در این مقاله نحوه ی کاشت بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز که یکی از انواع مختلف این گیاه است را برای شما شرح می دهیم.

برای کاشت بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز ابتدا باید چند ساعت بذرها را با آب ولرم خیس نمود و سپس آن ها را با فاصله 3 سانتی متر از هم داخل گلدان قرار داد و با لایه نازکی از خاک بپوشانید. خاک گلدان باید ترکیبی از خاک کوکوپیت و ماسه و پرلیت باشد که هرکدام به ترتیب 30 و 50 و 20 درصد را شامل می شوند و قبل از کاشت خاک باید به طور کامل آبیاری گردد.بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز

پس از کاشت بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز خاک آن را مرطوب نموده و گلدان را با نایلون می پوشانیم تا حتی المقدور رطوبت و دما حفظ گردد. سعی کنید که دمای محیط را بین 18 تا 24 درجه نگه دارید.

نکته ی حائز اهمیتی که در کاشت بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز تا زمان رویش جوانه ها باید مد نظر قرار گیرد این است که خاک باید دائما مرطوب بماند.

[fruitful_dbox] حتما بخوانید : آن چه در مورد خرید بذر باید بدانید! [/fruitful_dbox]

پس از رویش جوانه ها روزنه هایی برای تنفس گیاه ایجاد می کنیم و آن را در معرض تابش مستقیم نور قرار می دهیم.

پس از بزرگتر شدن جوانه ها ، آن ها را به گلدان های جداگانه منتقل می کنیم و ترکیب خاک آن را متناسب با منطقه آب و هوایی تنظیم می کنیم.بذر گل شمعدانی هلندی گل درشت قرمز

ترکیب خاک در مناطق گوناگون متفاوت است.

  • خاک مناسب برای مناطق خشک کشور :
    تر کیب ۵۰ درصد خاک رس ،۲۰ درصد ماسه ،۱۰ درصد کود دامی یا ورمی ،۲۰۰ درصد برگ یا پرلیت.

  • خاک مناسب برای مناطق شمالی و مرطوب :
    ترکیب ۴۰ درصد خاک باغچه ،۲۰ درصد ماسه ،۱۰ درصد پوست برنج ،۲۰ درصد کود دامی ،۱۰۰ درصد برگ.


مطلب کامل در لینک زیر بخوانید
https://hojrenama.com/2017/04/30/%d8%a8%d8%b0%d8%b1-%da%af%d9%84-%d8%b4%d9%85%d8%b9%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d9%84%d9%86%d8%af%db%8c-%da%af%d9%84-%d8%af%d8%b1%d8%b4%d8%aa-%d9%82%d8%b1%d9%85%d8%b2/

No comments:

Post a Comment